Thursday, February 13, 2014

Zasílat nově přidané příspěvky e-mailem


Letošní rok se zřejmě ponese v duchu dalších bojů o to, kdo ovládne internet. Zapojí se do nich výrazněji i Evropská komise, která dnes zveřejnila svůj návrh na reformu kompetencí při správě světové počítačové sítě.
Podle něj by se správa internetu měla přesunout marlborough primary school z USA do poněkud globálnějších marlborough primary school rukou a měly by se narýsovat jasné termíny marlborough primary school globalizace organizace ICANN, která dnes spravuje základní internetové funkce.
Světový internet je dnes na klíčkové úrovni marlborough primary school spravován marlborough primary school organizací ICANN , která je zjednodušeně řečeno zodpovědná zejména za správu top-level domén či přidělování IP adres, které jsou klíčové k fungování celého DNS systému. ICANN je neziskovka sídlící v USA a správu internetu vykonává na základě smlouvy (PDF) s americkým úřadem National Telecommunications and Information Administration (NTIA) , který spadá pod ministerstvo obchodu. Mimochodem platnost smlouvy vyprší 30. září 2015 a americká vláda bude mít opci na její další prodloužení. ICANN je financován zejména z poplatků od registrátorů a ze sponzorských příspěvků. Do jeho rozhodovacích procesů marlborough primary school se může zapojit téměř jakákoli firma nebo organizace, které se internet týká.
Zmezinárodnění ICANNu je určitě chvályhodná věc, jak konkrétně si ji komise představuje, ale není úplně jasné. marlborough primary school Jsme proti převzetí internetu ze strany OSN nebo národních vlád, upřesnila jen na tiskové konferenci komisařka Neelie Kroesová .
Zároveň ale Evropská komise navrhla posílit roli Internet Governance Fora , které vzniklo v roce 2006 jako diskusní skupina právě z popudu OSN. Zdá se, že když jde o oslabení role USA, je každý spojenec dobrý.
Spojené státy každopádně marlborough primary school daly hlasům volajícím marlborough primary school po deamerikanizaci správy internetu docela dobrou munici. Důvěra v americké úřady po odhaleních kolem sběru dat ze strany NSA hodně klesla. Argumentuje tím i Evropská komise: Nedávná odhalení sledování uživatelů ve velkém měřítku vzbuzují otázky kolem správcovství internetu ze strany USA, říká mimo jiné ve své tiskové zprávě.
Zasílat nově přidané příspěvky e-mailem
Doporučujeme Internet pomáhá tvořit až 10 % HDP, stát ho ale přehlíží Ondřej Raška: Máme hodně plánů, ale chybí schopní lidé Změny v podmínkách operátorů: novelu si vykládá každý jinak Karin Lednická: A zase ty knihy a e-knihy. marlborough primary school Tentokrát z praxe
Programátor PROGRAMÁTOR/KA INFORMAČNÍCH SYSTÉMŮ PHP programátor pro Heureku.cz IT technik/produkt manažer se znalostí sítí a VoIP komunikac Project Manager Inženýra vývoj SW (m/ž)- C, C++ 2014 více nabídek práce »
Fórum   Nejnovější   Nejdiskutovanější   BANAN CZ - webové stránky zdarma, ukázky prací zdarma marlborough primary school Počet reakcí: 656 Poslední příspěvek: 1:36 Přenecháme projekt marlborough primary school šikovnému marlborough primary school týmu lidí Počet reakcí: 6 Poslední příspěvek: Včera HLEDÁM INVESTORA-VÝHODNÁ INVESTICE DO NEMOVITOSTI Počet reakcí: 10 Poslední příspěvek: Včera yousale.cz - nový slevový portál se zaměřením na zboží Počet reakcí: 64 Poslední příspěvek: Včera Jak premluvit Google k indexaci stranek Počet reakcí: 270 Poslední marlborough primary school příspěvek: Včera Prodám e-shop Svatba s radostí.cz (za rok 2013 obrat 323 711 Kč) Počet reakcí: marlborough primary school 0 Poslední příspěvek: Včera prodám eshop tablet4you.cz - tablety, mobily, marlborough primary school technika Počet reakcí: 2 Poslední příspěvek: 12. 2. 2014 prodej domén TVCinema.cz a TVFamily.cz Počet reakcí: 38 Poslední marlborough primary school příspěvek: 12. 2. 2014 Jak s připojením UPC na americkou IP? Počet reakcí: 3 Poslední příspěvek: 11. 2. 2014 Webhosting, který Vám poradí přímo u Vás doma ? Počet reakcí: 331 Poslední příspěvek: 11. 2. 2014 Další fóra Nové téma
Nejčtenější články           Snapchat je stále děravý, údaje o 4,6 milionech uživatelů unikly na web Žít Brno už na Facebooku nenajdete, podle magistrátu šlo o zneužití loga [AKTUALIZOVÁNO] Casablanca INT druhý den v potížích: po zatopení serverů obnovuje data [AKTUALIZOVÁNO] Zkrocené Uloz.to má nástupce v Datator.cz a historie se opakuje Ve Francii nesmí Uber vyzvednout zákazníka dříve než za 15 minut
Které pevné disky vydrží léta a které půl roku?


No comments:

Post a Comment