Monday, February 17, 2014

Datum: February 11, 2014 11:33PM


NEWSLETTER zdarma na V e-mail: smog check bakersfield ca Nastaven e-mail newsletteru Nen to ani pi kov vzd l n , ani genialita, co ud lalo bohat bohat mi. Jsou to p le, odvaha, poctiv sebevzd l v n a v dom vlastn jedine nosti.
Datum: February 11, 2014 11:33PM
P kn shrnut . Osobn pova uji jako kl ov posledn bod o zdrav sebed v e. Je ale z ejm , e ta se m e dostavit a tehdy, kdy jsou akceptov ny a zvl dnuty p edchoz body. A zase jsme u toho, e nelze nic p esko it a r zn zkratky mohou (a budou) p sobit ve v sledku sp e kontraproduktivn .
sevig: Obchoduju u hodn dlouho, tak e profit je po tak dlouh dob snad samoz ejmost . M m sv j styl, sv trhy, ni m jin m se zbyte n nezaob r m. Nav c trading nem m jako hlavn innost, byl to kon ek, kter by m te bez probl mu u ivil, ale bav m moje firma a trading je takov hra ka, se kterou si hraju. smog check bakersfield ca Zp t na paper jsem se nikdy nevr til, nebyl d vod. Pravdou je, e jsem za nal s velk m tem (35.000 USD), tak e jsem obchodoval v pohod . Ka dop dn si t m mus ka d proj t s m. Kdo bude po d dokola smog check bakersfield ca backtestovat, pak p ejde na paper, zkus live a pak zase sko na paper, je to cesta, kter nevede nikam. Mluv m ze sv ch zku enost . Prost jsem do toho sko il a hotovo. Ty nejre ln j a nejcenn j zku enosti lov k stejn z sk a v re ln praxi. Taky je pravdou, e takov ti "poserov ", kte do toho jednou sko po x m s c ch/letech, n m sypou do kapes, proto e hodn tr ninku je sp e na kodu. Chamtivost nebo strach je cestou, kter vede sm rem k nule. lov k nesm m t strach, neb t v euforii, kdy to klapne a tak se nesesypat, kdy p ijde prohra. J to beru jako z bavu a n co u eho se c t m perfektn smog check bakersfield ca a obchod dopadne jakkoliv. Taky je dobr pracovat s psychikou. Je nutn b t s m sebou a kontrolovat se. Posledn dobou jsem si v iml, e je v trendu takov to optimistick my len , viz. Tajemstv a dal v ci (zlat d l, klobouk dol ). Hodn lid to zfanatizovalo tak, e nedosahuj dn ch v sledk , nic se jim neda , ale jsou optimisti - fanatici :-) . Na to tak pozor. Editov no 1 kr t. Naposledy editov smog check bakersfield ca no dne 12.02. 01:19 u ivatelem PHATE.
PHATE Napsal: ------------------------------------------------------- ......... Kdo bude > po d dokola backtestovat, pak p ejde na paper, > zkus live a pak zase sko na paper, je to cesta, > kter nevede nikam. smog check bakersfield ca Mluv m ze sv ch zku enost . > Prost jsem do toho sko il a hotovo. Ty > nejre ln j a nejcenn j zku enosti lov k > stejn z sk a v re ln praxi. Taky je pravdou, > e takov ti "poserov ", kte do toho jednou > sko po x m s c ch/letech, n m sypou do kapes, smog check bakersfield ca > proto e hodn tr ninku je sp e na kodu. ......... mockrat ti diky za prispevek. S tim tajemstvim v mem pripade to je vicemene pravda stacilo prepnout z - na + a za rok jsem se stal z myce nadobi programatorem.
to sevig: hod sem nejaky screenshot at vidime co delas dobre a co spatne. Jsou tady na foru lidi, kteri to delaji roky a mozna ti i realne poradi to nejak vyfiltrovat. Osobne si myslim, ze pokud do toho takhle skocis rovnou tak je lepsi si vybrat neco levnejsiho 5$ index nez 10 $ tf. Jinak pravdepodobnost je proti tobe, protoze vetsina smog check bakersfield ca lidi nikdy na obchodech nevydelava a pokud ano tak to te male velke mensine vezme cca 10 let
a-friend Napsal: smog check bakersfield ca ------------------------------------------------------- smog check bakersfield ca > to sevig: > hod sem nejaky screenshot at vidime co delas dobre > a co spatne. Jsou tady na foru lidi, kteri to > delaji roky a mozna ti i realne poradi to nejak > vyfiltrovat. Osobne si myslim, ze pokud do toho > takhle skocis rovnou tak je lepsi si vybrat neco > levnejsiho 5$ index nez 10 $ tf. > Jinak pravdepodobnost je proti tobe, protoze > vetsina lidi nikdy na obchodech nevydelava a pokud > ano tak to te male velke mensine vezme cca 10 let Promin ja nechci ,aby mi tu ted nekdo zacal cpat kliny do hlavy ,ze to je absolutni nesmysl protoze jedu $10 RTF nepouzivam indikatory, misto range je lepsi minutuvej graf 80% lidi prijde o vsechny penize 75% lidi skonci smog check bakersfield ca behem 7 mesicu a bla bla bla samozdrejme ,ze neco delam spatne a neco dobre ,az budu v pohode jako phate tak klidne nasharuju muj obchodni denik ,tak jak to mam ted tak to je funkcni a basta. Co potrebuju slyset bez do toho neni na co cekat ,zadny vymluvy skoc do vody a plavej.
Datum: smog check bakersfield ca February 12, 2014 01:33PM
sevig, velmi nechapem tomu screenu, ci to je tak rozkakany? takze zacal si vlastne s 6 tisic USD a na konci tam bolo nad 8400 USD. Inak uz pri paperi si to mal dost rozkakane, co velmi stabilne nevyzera a ani to nevyzera na nejake Edge. Ale neje to neobchodovatelne, smog check bakersfield ca ide o to ci ti to takto vyhovuje, ak ano tak pokracuj. A s akym uctom si zacal v LIVE? a mas nastavene rovnake parametre ako v paperi? cize PT aj SL? a-friend vsetko co v zivote za daco stoji neziskame lahko, noa? Booky a preklad? smog check bakersfield ca ----------------------------------------------------------------------------------- Nedovo te, aby

No comments:

Post a Comment