Saturday, December 28, 2013

vymaloval: Vítek Škop


Již 12.ročník festivalu Rock for Churchill se uskuteční, již tradičně, ve Vroutku u Podobořan, v areálu Myslivna. A že letošní ročník bude opravdu nadupaný, se můžete dočíst v následujícícm článku. Jaké kapely na nás na Rock for Churchill čekají?
Letošní ročník nabídne to nejlepší z elektronické hudby. Pořadatelé jako na hlavního headlinera vsadili na Parov Stelar band , rakouskou kapelu, která se stala průkopníkem jazzu a swingu říznutém kapkou elektroniky. Kapela má na svém kontě 4 studiová alba. Posledním počinem je dvojalbum s názvem Coco , které vyšlo minulý rok. V ČR Parov Stelar smoke test band rozhodně nevystupují poprvé. Kapela si odbyla několik vyprodaných koncertů a v loňském roce patřila mezi headlinery na Praděda festu.
Dalším z headlinerů letošního ročníku RfCH jsou Zion Train z Anglie. Kapela, která na hudební scéně působí nesčetnou řádku let. Na svém kontě mají devět studiových alb. Největší síla této kapely spočívá v živých vystoupení, kdy se na pódiu mísí elektronika s akustickými smoke test nástroji a předními vokalisty.
N.O.H.A. I multinárodní smoke test hudební projekt, který kombinuje elektroniku se světovou hudbou vystoupí v sobotu 27.8.2011 ve Vroutku. N.O.H.A. je v ČR jako doma. Mají zde odehráno nespočet koncertů a čeští fanoušci je milují! Kapela je zvláštní také v tom, že se skládá z pěti členů různých národností – Čech, Španělka, smoke test Němec, Američan a Iráčan. smoke test Vidět toto seskupení naživo stojí rozhodně za to!
Pátek 26.8.2011 : Zion Train, Mad Sin, General Levy, Skyline, Elvis Jackson, Sunshine, Prago Union, Visací Zámek, Krucipüsk, LUS3, Deadly Hunta, Temper D, Damalistik, Pixie&Suki, DJ Bíca, Technical
Sobota 27.8.2011: Parov Stelar band, Tata Bojs, N.O.H.A., United Flavour, smoke test Earl16, Fast Food Orchestra, Priessnitz, Please the Trees, Matahari, Rara Avis, Pixie&Rich, Jahmusic Family, Dave, DJ Robot, Lucky Dub
Related Posts Rock for Church(ill): Průvodce po galaxii kvalitní muziky! Fesival Rock for Church(ill) vás letos zve na Parov Stelar! Soutěž o 3×2 lístky na AKROPOLIS MULTIMEDIALE! (UKONČENO) Akropolis smoke test Multimediale 2013 budou vévodit N.O.H.A., Puding pani Elvisovej a Ventolin! Tata Bojs slaví čtvrtstoletí!
INZERCE
Foto: archiv kapely   Sobota ráno, ptačí řev mi po promarněný noci trhá ušní bubínky na kusy. Vlastně už je poledne a mě z částečné agonie probouzí zvonek. Někdo je u dveří a mě stále uniká, co může chtít takhle brzo. Vykouknu z okna a zezdola na mě mává bubeník Hanz. Mžourám na kalendář a ujišťuju se [...] Čti více...
Nejnovější příspěvky ROZHOVOR S KAPELOU KAŽDEJ ROCK JINAK! smoke test Každej Rock Jinak 10 000 shlédnutí za 10 dní – to je Chupacabra! Veselé Vánoce přejí VEvývoji! WOHNOUT MAJÍ NOVÝ KLIP! Bonebroke se pyšní dalším klipem! COVERS FOR LOVERS s vánočním dárkem pro své fanoušky! UDG v LMB ve znamení duetů a kamarádství! DIRTY BLONDES – POSLEDNÍ DÍL DIRTY KOMIXU Kapela Iné Kafe přestěhovala svůj vánoční koncert do Akropole! The Spankers a Fuera Fondo se představí společně v Akropolis! BOY představují svoji první vlaštovku „Drop the Bomb“ z připravované desky „Darkest Vision“ TŘI SESTRY A HORKÝŽE SLÍŽE se blíží! Free Fall o nové desce a plánech do budoucna! BOMBS FROM HEAVEN servírují opilou koledu „My last carol“ Soutěž o 2×2 vstupenky na koncert kapely UDG v Ústí nad Labem!
vymaloval: Vítek Škop     programování: Tomáš Gažůr

No comments:

Post a Comment