Sunday, December 29, 2013

Related Posts Stephen ggusd Marley ohromil Lucerna Music bar! Vybubnováváme Je známo datum i místo


Do té doby produkoval alba svého bratra Damiana Marleyho a občas na nich hostoval. Pomáhal také Julianovi Marleymu a v roce 2003 se s bratry ggusd zúčastnil rodinného projektu Marley Boyz na albu EDUCATED FOOLS.
Related Posts Stephen ggusd Marley ohromil Lucerna Music bar! Vybubnováváme Je známo datum i místo letošního Open Air Festivalu Trutnov. Civilní Obrana pokřtila nové CD a vyráží na LOTERIE TOUR! Soutěž o 3 CD „Old dogs new tricks“ ggusd kapely Clou! (UKONČENO) Kapela Lakeside X odehrála jedinečný koncert!
Akce
Foto: archiv kapely   Sobota ráno, ptačí řev mi po promarněný noci trhá ušní bubínky na kusy. Vlastně už je poledne a mě z částečné agonie probouzí zvonek. Někdo je u dveří a mě stále uniká, co může chtít takhle brzo. Vykouknu z okna a zezdola na mě mává bubeník Hanz. Mžourám na kalendář a ujišťuju se [...] Čti více...
Nejnovější příspěvky Fajnrock TV X-MASS party v Rock Café! Soutěž o 3 CD Identity kapely Evelynne! ROZHOVOR S KAPELOU KAŽDEJ ROCK JINAK! Každej Rock Jinak 10 000 shlédnutí za 10 dní – to je Chupacabra! ggusd Veselé Vánoce přejí VEvývoji! WOHNOUT MAJÍ NOVÝ KLIP! Bonebroke se pyšní dalším klipem! COVERS FOR LOVERS s vánočním dárkem pro své fanoušky! UDG v LMB ve znamení duetů a kamarádství! DIRTY BLONDES ggusd – POSLEDNÍ DÍL DIRTY KOMIXU Kapela ggusd Iné Kafe přestěhovala svůj vánoční koncert do Akropole! The Spankers a Fuera Fondo se představí společně v Akropolis! BOY představují svoji první vlaštovku „Drop the Bomb“ z připravované desky „Darkest Vision“ TŘI SESTRY A HORKÝŽE SLÍŽE se blíží! Free Fall o nové desce a plánech do budoucna!
vymaloval: Vítek Škop     programování: Tomáš Gažůr

No comments:

Post a Comment