Thursday, January 2, 2014

23. 1.: | BOY představuj


Doufáme, že počasí bude opět o něco lepší než v loňském roce, i přesto se ale můžete opět těšit na velkokapacitní stany, dostatek piva, jídla a dalšího smog los angeles občerstvení. K dispozici bude stejně jako loni plocha ke stanování!
Již čtvrtý rok se festival kvůli zvyšující se návštěvnosti koná v novém areálu – na větší louce v těsném sousedství areálu původního. Od původního areálu je vzdálen smog los angeles cca 30 metrů, takže nezabloudíte. Navíc přímo za areálem bude možnost stanování (symbolický poplatek na úklid 30 Kč)!
Related Posts Barvy léta 2011 – na Jezeře v Poděbradech! Keltská noc 2010 Barvy léta 2012 – na Jezeře v Poděbradech! smog los angeles 13. ročník smog los angeles festivalu ROCK FOR CHURCH(ILL) představí hvězdy, jako jsou Horace Andy (JA), NZ Shapeshifter smog los angeles (NZ) nebo The Freestylers (UK)! Ohlédnutí za vyprodaným Pražským Majálesem 2012!!!
23. 1.: | BOY představují svoji první vlaštovku "Drop the Bomb" z připravované desky "Darkest Vision"
foto: smog los angeles archiv_Pišto   Přežili jsme Vánoce, spoustu neoriginálních přání lidí lidem, kteří se třeba ani neznají, hromadu přetvářky, která by se dala vidlema přehazovat a blíží se konec roku 2013. Spousta z nás si zas bude přát spoustu věcí, označovat se na přiblblejch fotkách se sněhovou vločkou, či sdílet po milióntýprvý stupidní vtipné rýmovačky. Hurá! Můžete se [...] Čti více...
Nejnovější příspěvky Ďuri z kapely Bačova Fujara natočil videoklip na staro-novou píseň! Pišto (zakázanÝovoce) – PF 1985 Fajnrock TV X-MASS party v Rock Café! Soutěž o 3 CD Identity kapely Evelynne! ROZHOVOR S KAPELOU KAŽDEJ ROCK JINAK! Každej Rock Jinak 10 000 shlédnutí za 10 dní – to je Chupacabra! Veselé Vánoce přejí VEvývoji! WOHNOUT MAJÍ NOVÝ KLIP! Bonebroke se pyšní dalším klipem! COVERS FOR LOVERS s vánočním dárkem pro své fanoušky! UDG v LMB ve znamení duetů a kamarádství! DIRTY BLONDES – POSLEDNÍ DÍL DIRTY KOMIXU Kapela Iné Kafe přestěhovala svůj vánoční koncert do Akropole! The Spankers a Fuera Fondo se představí společně v Akropolis! BOY představují svoji první vlaštovku „Drop the Bomb“ z připravované desky „Darkest Vision“
vymaloval: Vítek Škop     programování: Tomáš Gažůr

No comments:

Post a Comment